Pipa Csomagválasztás 2 Megrendelő adatai 3 Véglegesítés

Az Ön által választott megrendeléssel a szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítése után valamennyi szolgáltatásunkat azonnal igénybe veheti, és 365 napig folyamatosan, korlátozás nélkül használhatja.

365 napos hozzáférés

2018-as HVG Munkajog-különszám

Új termék

Adózóna Munkajog-csomag
26 990 Ft + áfa (bruttó 34 277 Ft) HVG Klubkártyával 21 592 Ft + áfa (27 990 Ft Ft + áfa helyett**)

  • » 365 napig korlátlan hozzáférést kap az Adózóna tartalmaihoz, szolgáltatásaihoz.
  • » Ingyen kipostázzuk Önnek a HVG Munkajog 2018-as különszámot
Ha már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés

Kérjük, töltse ki a megrendelési űrlapot:

Regisztrációs adatok (Van regisztrációm, belépek)

26 990 Ft + áfa (bruttó 34 277 Ft)

Megrendelés esetén érvényesíthető kedvezmények


Itt találja a kártyaszámot: Klubkártya
Tisztelt HVG Klubkártya tulajdonos!

Hvg-klubkártyával rendelkező ügyfeleink a 365 napos adózóna előfizetést 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Kérjük, ha rendelkezik Hvg-klubkártyával, adja meg a klubkártya számát!

26 990 Ft + áfa

Szállítási cím

Számlázási cím

Céges számla igénylése esetén, kérjük, feltétlenül töltse ki!

KREDITPONT

Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása - a 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/B. § (12) bekezdése értelmében - 3 személyt jogosít 2-2 továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. Kérem, adja meg maximum 3 személynek a nevét és regisztrációs számát, akik elszámolhatják az Adózóna előfizetés után járó kreditpontokat a továbbképzésük teljesítésébe


A *-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.
** A termékek árának együttes összege
  • GY.I.K.
  • © Minden jog fenntartva! 2009 - 2018 HVG Kiadó Zrt.
Ezért érdemes előfizetni!

2018-ban a legjobb választás – akár 22 kreditpont, a gyorsaknak extra Early Bird ajánlattal!

Early Bird ajánlatunk: Ha 2018. január 24-éig rendeli meg előfizetését, megkapja a HVG Kiadó most megjelenő Adóellenőrzés a gyakorlatban - 2018 című szakmai kiadványát is a csomag részeként!

Most akár 22 kreditpontot is szerezhet egyszerre!

Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/B. § (12) bekezdése értelmében – három könyvelési szolgáltatást végző személyt jogosít 2-2 továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor tudja megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok pontosságát, mert a kreditpontok csak helyesen megadott adatok esetén számolhatók el. Figyelem! Amennyiben Ön még nem rendelkezik regisztrációs számmal, kérjük, hogy 6 db 1-est írjon a regisztrációs szám helyére (111111).

A 2018. év eleji kreditpont gyűjtő akciónkban az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 16 900 Ft értékű online képzést is:
Adózás 2018. a NAV szakértőivel, amelynek elvégzésével további kreditpontokat tud szerezni, összesen akár újabb 20 kreditpontot:
• a Magyar Könyvvizsgálói Kamaratagjai 2 kreditpontot (Elbírálás alatt!),
• adószakértők, adótanácsadók és okleveles adószakértők 10 kreditpontot,
• a mérlegképes könyvelők pedig 8 kreditpontot kapnak (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör).
(Igen, ez egyszerre értendő! Egy képzésre, jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 2, a 10 és a 8 kreditet is!)
Az online képzésekhez a 2018. január 5-e és március 13-a között beérkező, új és megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díja 2018. március 29-éig befizetésre kerül. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosítókóddal) egy tetszőleges személy vehet részt, a képzést 2018. április 25-én 23:59-ig lehet elvégezni! A részvételhez szükséges azonosító-kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosítókód a számla kísérőlevelében lesz feltüntetve.

Figyelem! A megrendelési adatok között csak az Adózóna előfizetés után elszámolható 3*2 kreditpont jogosultjainak regisztrációs számát kell feltüntetni.

A System Media Kft. online képzéseire a cég honlapján kell majd regisztrálni, a befizetést követően kiküldött azonosító kóddal együtt. Az online képzéseken való részvételt a System Media Kft. igazolja, amely az NGM felé is automatikusan lejelentésre kerül.
Kérjük ügyeljen rá, hogy a System Media Kft. honlapján az "Adózóna" jelölésű képzésre jelentkezzen, ellenkező esetben a jelentkezése nem díjmentes.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Telefonszám: +36 1 436 2045
Email: ugyfelszolgalat@hvg.hu


Ezen az oldalon láthatja, hogy milyen csomagot választott.

Kérjük, hogy a regisztráció során megadott Email cím kiválasztásánál gondoljon arra, hogy az előfizetés valamennyi szolgáltatását ennek az Email címnek a használatával fogja tudni igénybe venni. Emellett az előfizetéssel kapcsolatos egyéb értesítései is erre az e-mail címre fognak érkezni. Érdemes ezért a mindennapokban is használt általános Email címét megadni már a regisztráció során is. Abban az esetben, ha ez az e-mail cím megszűnik, vagy más e-mail címet már gyakrabban használ, kérjük, hogy feltétlenül módosítsa az adatlapján ezt az adatot.

Kérjük, ha céges számlát kér, ne felejtse el kitölteni a számlázási címet! A kézbesítési címre a különszámokat is tartalmazó csomagok esetében van szükségünk, ugyanis a lapokat az ott megadott címre fogjuk kiküldeni a befizetést követően (a megjelenéskor).

Ha a megrendelés során bármilyen technikai problémába akad vagy kérdése adódik, keresse ügyfélszolgálatunkat a fenti elérhetőségeken, hétköznapokon 9-tól 17 óráig.


HVG Adó-különszám 2018
A 2018-as HVG Adó-különszám várható megjelenése 2017. december.

HVG Tb-különszám 2018
A 2018-as HVG Tb-különszám megjelenése 2018. január.

HVG Munkajog 2017 különszám
A HVG Munkajog 2017 kiadvány felöleli a munka törvénykönyvének teljes tematikáját, a munkaszerződéstől a munka díjazásán, a munka- és pihenőidőn át a munkaviszony megszüntetéséig, kiemelve a tavaly óta elfogadott módosításokat. Foglalkozik az atipius munkaviszonyokkal, több tucat kúriai határozat közlésével a joggyakorlattal, továbbá jól hasznosítható válaszokat szemléz az adózóna.hu portálról
A 2018-as HVG Munkajog különszám megjelenése 2018. május.


Néhány fontos változás a 2017-es adóévben

• Cafeteria: kiadásnövelő átsorolások
• Dupla költségelszámolási lehetőségek lakhatási támogatásnál
• Bölcsőde üzemeltetése: elismert költség
• Adóelkerülés elleni változások a társasági adóban (kedvezményezett ügyletek, transzferár stb.)
• Szigorítás a belföldi áfa-összesítő jelentésben
• Áfakulcscsökkentés (baromfi, tojás, tej, vendéglátás, internet)
• Kötelezés online-kasszára: kiterjesztés újabb tevékenységekre
• Kft.-k törzstőkéjének emelése: lejár a határidő
• Kivás adóalanyok: kedvezőbb adóalapszámítás
• Újabb kedvezmények kkv-knek
• Cégautóadó: a tartós bérlet megszüntetése
• Új mentességek a gépjárműadóban
• Új adó: turizmusfejlesztési hozzájárulás
• Számvitel: fogalmi változások, az IFRS alkalmazása
• Jövedéki adók: emelés a dohánytermékeknél
• Iparűzési adó: bevallható a NAV-hoz is