Pipa Csomagválasztás 2 Megrendelő adatai 3 Véglegesítés

Az Ön által választott megrendeléssel a szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítése után valamennyi szolgáltatásunkat azonnal igénybe veheti, és 365 napig folyamatosan, korlátozás nélkül használhatja.

365 napos hozzáférés

Adózóna.hu
23 990 Ft + áfa (bruttó 30 467 Ft) HVG Klubkártyával 19 192 Ft + áfa

  • » 365 napig korlátlan hozzáférést kap az Adózóna tartalmaihoz, szolgáltatásaihoz.
Ha már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés

Kérjük, töltse ki a megrendelési űrlapot:

Regisztrációs adatok (Van regisztrációm, belépek)

23 990 Ft + áfa (bruttó 30 467 Ft)

Megrendelés esetén érvényesíthető kedvezmények


Itt találja a kártyaszámot: Klubkártya
Tisztelt HVG Klubkártya tulajdonos!

Hvg-klubkártyával rendelkező ügyfeleink a 365 napos adózóna előfizetést 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Kérjük, ha rendelkezik Hvg-klubkártyával, adja meg a klubkártya számát!

23 990 Ft + áfa

Szállítási cím

Számlázási cím

Céges számla igénylése esetén, kérjük, feltétlenül töltse ki!

KREDITPONT

Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása - a 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/B. § (12) bekezdése értelmében - 3 személyt jogosít 2-2 továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. Kérem, adja meg maximum 3 személynek a nevét és regisztrációs számát, akik elszámolhatják az Adózóna előfizetés után járó kreditpontokat a továbbképzésük teljesítésébe

A *-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.
Ezért érdemes előfizetni!

Most még kedvezményes, idei áron - extra kreditpontokkal - 2019-es különszámokkal!

Extra kreditpontokat is szerezhet!

Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/B. § (12) bekezdése értelmében – három könyvelési szolgáltatást végző személyt jogosít 2-2 továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor tudja megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok pontosságát, mert a kreditpontok csak helyesen megadott adatok esetén számolhatók el. Figyelem! Amennyiben Ön még nem rendelkezik regisztrációs számmal, kérjük, hogy 6 db 1-est írjon a regisztrációs szám helyére (111111).

A 2018. őszi kreditpont gyűjtő akciónkban az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 17 900 Ft értékű online képzést is: Számlázás és számlakorrekció az új elektronikus adatszolgáltatás tükrében 2018. (e-learning) – Sike Olga (főosztályvezető-helyettes, NAV) és Mizsányi Attila, (osztályvezető, NAV Központi Irányítás Ellenőrzési Főosztály) előadásában:
8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (PM/252-181/2018)
10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/254-103/2018)
1 kreditpont – Könyvvizsgálók – (BP-193/2018).
(Igen, ez egyszerre értendő! Egy képzésre, jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 10 és az1 kreditet is!)

Az online képzéshez a 2018. október 1. és november 30. között beérkező, új, valamint a megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díját 2018. december 10-éig befizetik. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen, a képzést 2018. december 18-a 23:59-ig lehet elvégezni! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosító kódot a számla kísérőlevelében tüntetjük fel.

Figyelem! A megrendelési adatok között csak az Adózóna előfizetés után elszámolható 3*2 kreditpont jogosultjainak regisztrációs számát kell feltüntetni.

A System Media Kft. online képzéseire a cég honlapján kell majd regisztrálni, a befizetést követően kiküldött azonosító kóddal együtt. Az online képzéseken való részvételt a System Media Kft. igazolja, amely az NGM felé is automatikusan lejelentésre kerül.
Kérjük ügyeljen rá, hogy a System Media Kft. honlapján az "Adózózóna Képzések" jelölésű képzésre jelentkezzen, ellenkező esetben a jelentkezése nem díjmentes.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Telefonszám: +36 1 436 2045
Email: ugyfelszolgalat@hvg.hu


Ezen az oldalon láthatja, hogy milyen csomagot választott.

Kérjük, hogy a regisztráció során megadott Email cím kiválasztásánál gondoljon arra, hogy az előfizetés valamennyi szolgáltatását ennek az Email címnek a használatával fogja tudni igénybe venni. Emellett az előfizetéssel kapcsolatos egyéb értesítései is erre az e-mail címre fognak érkezni. Érdemes ezért a mindennapokban is használt általános Email címét megadni már a regisztráció során is. Abban az esetben, ha ez az e-mail cím megszűnik, vagy más e-mail címet már gyakrabban használ, kérjük, hogy feltétlenül módosítsa az adatlapján ezt az adatot.

Kérjük, ha céges számlát kér, ne felejtse el kitölteni a számlázási címet! A kézbesítési címre a különszámokat is tartalmazó csomagok esetében van szükségünk, ugyanis a lapokat az ott megadott címre fogjuk kiküldeni a befizetést követően (a megjelenéskor).

Ha a megrendelés során bármilyen technikai problémába akad vagy kérdése adódik, keresse ügyfélszolgálatunkat a fenti elérhetőségeken, hétköznapokon 9:00-től 14:00 óráig.


HVG Adó-különszám 2019
A 2019-as HVG Adó-különszám várható megjelenése 2018. december.

HVG Tb-különszám 2019
A 2019-es HVG Tb-különszám megjelenése 2019. január.

HVG Munkajog 2018 különszám
A HVG Munkajog kiadvány felöleli a munka törvénykönyvének teljes tematikáját, a munkaszerződéstől a munka díjazásán, a munka- és pihenőidőn át a munkaviszony megszüntetéséig, kiemelve a módosításokat. Foglalkozik az atipikus munkaviszonyokkal, több tucat kúriai határozat közlésével a joggyakorlattal, továbbá jól hasznosítható válaszokat szemléz az adózóna.hu portálról.
A 2019-es HVG Munkajog különszám megjelenése 2019. május.


  • GY.I.K.
  • © Minden jog fenntartva! 2009 - 2018 HVG Kiadó Zrt.