Pipa Csomagválasztás 2 Megrendelő adatai 3 Véglegesítés

14 napos ingyenes próbaidőszak igénylése

Az Ön által választott 14 napos próbaidőszak megrendelése semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára!

START

 • Adózóna

A kiválasztott csomag megrendelésével az Adózóna.hu weboldalon elérhető szolgáltatásokat


Ha már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés

Kérjük, töltse ki a megrendelési űrlapot:

Regisztrációs adatok (Van regisztrációm, belépek)

Megrendelés esetén érvényesíthető kedvezmények


Itt találja a kártyaszámot: Klubkártya
Tisztelt HVG Klubkártya tulajdonos!

Hvg-klubkártyával rendelkező ügyfeleink a 365 napos adózóna előfizetést 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Kérjük, ha rendelkezik Hvg-klubkártyával, adja meg a klubkártya számát!

Szállítási cím

Számlázási cím

(céges megrendelés esetén kitöltése kötelező)
(csoportos áfaalanyok esetén kitöltése kötelező)

KREDITPONT

Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása - a 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/B. § (12) bekezdése értelmében - 3 személyt jogosít 2-2 továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. Kérem, adja meg maximum 3 személynek a nevét és regisztrációs számát, akik elszámolhatják az Adózóna előfizetés után járó kreditpontokat a továbbképzésük teljesítésébe

A *-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.

Friss munkaügyi iratminták az Mt. új előírásaival – Rendelje meg most Adózóna előfizetését, szerkeszthető iratmintákkal segítjük munkáját!

Ezért érdemes előfizetni!

Kreditpont:

Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/B. § (12) bekezdése értelmében – három könyvelési szolgáltatást végző személyt jogosít 2-2 továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor tudja megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok pontosságát, mert a kreditpontok csak helyesen megadott adatok esetén számolhatók el. Figyelem! Amennyiben Ön még nem rendelkezik regisztrációs számmal, kérjük, hogy 6 db 1-est írjon a regisztrációs szám helyére (111111).

Az Adózóna előfizetésével szerzett kreditpontokat a következő oldalon tudják bejelenteni az NGM felé: https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja.

Ha ön az Adózóna Kredit vagy Adózóna Prémium Kredit csomagok valamelyikére fizet elő, akkor egy tetszőleges személy további 16+16+2 kreditpont megszerzésére jogosult. A kreditpontokat a System Media Kft-nél az év folyamán elvégzett két kreditpontos online képzésen tudja megszerezni: • 16 kreditpont (8 számviteli + 8 nem számviteli kreditpont) – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület,
• minimum 16 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ,
• minimum 2 kreditpont – Könyvvizsgálók.


Ezen az oldalon láthatja, hogy milyen csomagot választott.

Kérjük, hogy a regisztráció során megadott Email cím kiválasztásánál gondoljon arra, hogy az előfizetés valamennyi szolgáltatását ennek az Email címnek a használatával fogja tudni igénybe venni. Emellett az előfizetéssel kapcsolatos egyéb értesítései is erre az e-mail címre fognak érkezni. Érdemes ezért a mindennapokban is használt általános Email címét megadni már a regisztráció során is. Abban az esetben, ha ez az e-mail cím megszűnik, vagy más e-mail címet már gyakrabban használ, kérjük, hogy feltétlenül módosítsa az adatlapján ezt az adatot.

Kérjük, ha céges számlát kér, ne felejtse el kitölteni a számlázási címet! A kézbesítési címre a különszámokat is tartalmazó csomagok esetében van szükségünk, ugyanis a lapokat az ott megadott címre fogjuk kiküldeni a befizetést követően (a megjelenéskor).

Ha a megrendelés során bármilyen technikai problémába akad vagy kérdése adódik, keresse ügyfélszolgálatunkat a fenti elérhetőségeken, hétköznapokon 9:00-től 14:00 óráig.


 • HVG Adó-különszám 2023
  A 2023-as HVG Adó-különszám megjelenése 2022. december.
 • HVG Tb-különszám 2023
  A 2023-as HVG Tb-különszám megjelenése 2023. január.
 • HVG Munkajog-különszám 2023
  A 2022-es HVG Munkajog-különszám megjelenése 2023. május.

A 2023-as különszámok digitálisan is elérhetők!


 • GY.I.K.
 • © Minden jog fenntartva! 2009 - 2023 HVG Kiadó Zrt.